INNOVATIVA KUNDUPPLEVELSER

Optimera sättet du interagerar med dina kunder på och få ut mer av varje enskild kontakt med våra smarta kundupplevelselösningar.

LEDANDE OUTSOURCING AV KUNDSERVICE

Våra kundservicemedarbetare levererar utomordentlig kundtjänst, teknisk support och försäljning så att du kan fokusera på ditt företags kärnverksamhet.

previous arrow
next arrow
Slider

KUNDSERVICELÖSNINGAR

Från kundtjänst och försäljning till digitalisering; våra call center levererar optimala interaktioner vid varje touchpoint. På detta sätt hjälper vi din produkt eller tjänst att uppfylla sitt värde och att nå sin fulla lönsamhetspotential.

LÄS MER

DIGITAL TRANSFORMATION

I ett snabbt ändrande kundserviceklimat är kontinuerlig innovation avgörande. Våra digitala lösningar hjälper dig att ligga steget före utvecklingskurvan och att aldrig missa en chans att interagera med dina kunder.

LÄS MER

LEVERANSMODELLER

SYKES levererar lösningar precis hur du vill, vart du vill. Vår leveransplattform inkluderar de traditionella centerlösningarna såväl som moderna innovationer för att säkerställa kontinuitet i verksamheten.

LÄS MER

KOMPLETT KUNDSERVICE

Från kundtjänstmedarbetare till självservice-support

Spara upp till 65% av din kostnad för kundsupport.

KUNDTJÄNST

KUNDKONTAKT I VÅR TAKT

Med över 1500 kundtjänstmedarbetare på 5 center i Sverige är vi redo att leverera kundservice i världsklass till dina kunder. Ta reda på redan idag hur vi kan hjälpa ditt företag att växa med outsourcing av kundservice.

Läs mer

INNOVERA

DIGITAL TRANSFORMATION

RPA, AI, analyser och mer; våra kundupplevelselösningar skapar nya möjligheter att interagera mer effektivt med dina kunder. Ta reda på redan idag hur våra digitala lösningar kan förstärka dina kundserviceprocesser.

Läs mer

FLEXIBILITET

LEVERANSMODELLER

Vårt kompletta utbud av leveransalternativ säkerställer att vi alltid har möjlighet att möta dina behov; från de traditionella on- near- och off-shoring, till Work At Home och Automatisering. Ta reda på vilket alternativ som passar ditt företag bäst.

Läs mer

Ingå partnerskap med SYKES Sverige och öka din merförsäljning med upp till 20%.

Ta reda på hur vi kan hjälpa dig att växa

Letar du efter en BPO partner? Eller vill du dra nytta av vår exceptionella kundservice?

Fyll i formuläret eller kontakta SYKES Sverige på: