SYKES-Familjen

Optimera varje steg av dina kundresor med vår evigt expanderande, innovativa förmåga

Läs mer

VÅR TILLVÄXT ÄR DIN TILLVÄXT

Som ledare i att leverera smarta kundupplevelselösningar söker vi alltid efter sätt att hjälpa våra klienter att ligga steget före. För att förverkliga den visionen har vi samlat flera innovativa företag och skapat ett digitalt powerhouse där alla delar samma värderingar. Vi kallar det SYKES-Familjen.

SYKES-Familjen delar alla samma mission: Att hjälpa människor, en omtänksam kontakt i taget. Genom att samla all denna expertis under ett och samma tak har vi möjligheten att optimera varje steg av dina kundresor genom hela värdekedjan.

SYKES-Familjen

SYKES DIGITAL SERVICES

SYKES Digital Services är specialiserat på digital transformation och fokuserar främst på automation, självservice, analys och digitalt lärande. Genom att transformera hur våra klienter hjälper sina kunder möjliggör vi för dem att vinna i den digitala världen.

Assistance Services Group

Bygg långvariga relationer till dina kunder för att maximera livstidsvärdet hos just er. Assistance Services Group erbjuder dina kunder värdefulla assistanslösningar för att hjälpa dem där- och när det betyder som mest.

DEN DIGITALA PARTNERN DU KAN LITA PÅ

SYKES Sverige

SYKES Sverige levererar kundupplevelser genom hela värdekedjan för alla dina BPO-behov, vare sig du letar efter självservicelösningar för att sänka kostnader, intelligent processautomatisering för att öka effektiviteten eller effektiva marknadsföringslösningar för att öka tillväxten.

De innovativa företag som ingår i SYKES-Familjen är samarbetspartners som alla delar vårt fokus. Vår samlade expertis ger oss unika möjligheter att hjälpa ditt företag ligga steget före konkurrenterna genom att skapa en sammankopplad, intelligent kundupplevelse.

“At SYKES, we embrace new challenges and opportunities for success.”

Chuck SykesPresident & CEO

Ingå partnerskap med SYKES Sverige och dra nytta av hela SYKES-Familjens expertis.

KONTAKTA OSS FÖR ATT UTFORSKA

Ta reda på hur vi kan bidra till din tillväxt genom kostnadseffektiv BPO och exceptionell kundservice.

Kontakta oss