KUNDESERVICE SOM PASSER FOR DEG

Øk selskapets lojalitet og vekst mens du fokuserer på kjernevirksomheten din.

LES MER

KUNDESERVICE

ERFARING SOM BESPARER KOSTNADER

SYKES Norge tilbyr kundeserviceløsninger som etterlater et positivt inntrykk i hvert ledd. Kundeservicemedarbeiderne er eksperter på å utvikle og opprettholde lojalitet mens de oversetter erfaringer til effektivitet.

Gjennom et engasjement i sosiale medier for en klient, svarte 60% av de kundene som ble kontaktet, at det var stor sannsynlighet for at de var villig til å poste 2 eller flere positive innlegg om klienten.

TEKNISK SUPPORT

VEKST GJENNOM SUPPORT

We have 25 years of experience providing technical support in the Nordic countries. Needless to say, we know how to convert customers into brand champions with custom, cost-effective technical support solutions.

Vi har 25 års erfaring med teknisk support i Norden. Dette betyr at vi, med våre skreddersydde og kostnadseffektive løsninger innen teknisk support, vet hvordan vi gjør dine kunder til ambassadører for din bedrift.

Gjør kundene dine til merkeambassadører ved å outsource administrasjonen av sosiale medier til oss.

SALG

ØK SALGET

Vår smarte salgstilnærming kombinerer kunde- og medarbeideropplevelsen for å øke salgstallene gjennom resultatanalyser. Dette lar oss kontinuerlig optimalisere vår salgsmodell, noe som gir din bedrift et konkurransefortrinn.

Vårt resultatbaserte salgssystem økte gradvis salget med to milliarder dollar for våre kunder.

DIGITALISERING

EFFEKTIV KUNDE REISE

Integrerte teknologier hjelper oss med å forstå den digitale kundereisen, inkludert tidligere interaksjoner og deres utfall. Vi leverer en personlig kundepplevelse gjennom den optimale kanalen, enten det er gjennom digital selvbetjening eller ved å koble kunde med kundeservicemedarbeider.

Øk effektiviteten og samhandle med kundene dine gjennom hele reisen.

Vi håndterer selvfølgelig administrative oppgaver og hele backoffice-avdelinger også. Øk effektiviteten med SYKES.

Leter du etter en BPO-partner?

Eller ønsker du å dra nytte av vår eksepsjonelle kundeservice?

Fyll ut skjemaet eller ta kontakt med SYKES Norge på: