INNOVATIVE KUNDESERVICELØSNINGER

Optimaliser måten du samhandler med dine kunder på og få mer ut av hver enkelt med våre smarte kundeserviceløsninger.

UTMERKET KUNDESERVICE INNEN BPO

Våre kundeservicemedarbeidere leverer utmerket kundebehandling, teknisk support og salgstjenester slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

previous arrow
next arrow
Slider

KUNDESERVICE
LØSNINGER

Fra kundeservice og salg til digitalisering leverer vårt kundesenter optimale interaksjoner i hvert ledd. På denne måten hjelper vi dine produkter og tjenester å nå sitt fulle potensial på en lønnsom måte.

LES MER

DIGITAL
TRANSFORMASJON

I et stadig skiftende kundeserviceklima er kontinuerlig innovasjon avgjørende. Våre digital løsninger lar deg være foran i utviklingskurven slik at du aldri går glipp av muligheten til å samhandle med kundene dine.

LES MER

LEVERINGS
MODELLER

Vi leverer løsninger der du behøver det, når du behøver det. Leveringsplattformen vår inkluderer tradisjonelle kundeservice senter løsninger, så vel som moderne innovative løsninger for å sikre kontinuitet.

LES MER

KOMPLETT KUNDESERVICE

Fra kundeservicemedarbeidere til selvbetjent support

Spar opp til 65% av kundesupport kostnadene.

KUNDEBEHANDLING

KUNDESERVICE I TAKT MED OSS

Med over 250 kundeservice medarbeidere i Bergen, er vi klare til å levere kundeservice i verdensklasse til dine kunder. Finn ut i dag hvordan vi kan hjelpe din virksomhet til å vokse ved å outsource kundebehandlingen gjennom oss.

LES MER

INNOVASJON

DIGITAL TRANSFORMASJON

RPA,AI, analyser med mer; våre kundeserviceløsninger skaper nye muligheter til å samhandle mer effektivt med kundene dine. Finn ut i dag hvordan våre digitale løsninger kan styrke dine kundeserviceprosesser.

LES MER

FLEKSIBILITET

LEVERNSEMODELLLER

Vårt komplette utvalg av leveransesalternativer sikrer at vi dekker dine behov; fra tradisjonell on- og offshoring, til work at home og automatisering. Finn ut hvilket alternativ som passer din bedrift.

LES MER

Inngå et samarbeid med SYKES Norge og øk mersalget med opptil 20%.

Leter du etter en BPO-partner?

Eller ønsker du å dra nytte av vår eksepsjonelle kundeservice?

Fyll ut skjemaet eller ta kontakt med SYKES Norge på: