SYKES Norge

Et ledende navn innen BPO og kundekontakt. Vi tilbyr eksepsjonelle kundeserviceløsninger slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

LES MER

SYKES I NORD-EUROPA

2000

ANSATTE

10

STEDER

25

ÅRS ERFARING

DIN LOKALE PARTNER MED GLOBAL SUPPORT

SYKES leverer eksepsjonell kundeopplevelse og kostnadseffektive BPO-tjenester (Business Process Outsorcing) til flere kjente, globale selskaper. Vår styrke ligger først og fremst i vår evne til å overføre våre skalerbare, internasjonale erfaring og innovative tilnærming til vår lokale virksomhet. Vi skaper kundeopplevelser som tiltrekker, konverterer og beholder kunder. Ved våre åtte kundeservicesentre i Norden og to sentre på Kypros tilbyr vi kundekontaktløsninger i flere ulike kanaler, skreddersydd det nordiske markedet.

Med vår globale erfaring, hjelper vi ditt selskap med å nå nye høyder. Ønsker du å senke kostnadene? Øke kundetilfredsheten? Øke effektiviteten?

SYKES BEDRIFTSKULTUR

Våre ansatte er viktige

Bedriftskulturen vår har våre ansatte i fokus, der samarbeid, innovasjon og å hjelpe andre er viktig. Vi ser på våre kolleger, våre kunder og våre kunders kunder som et utgangspunkt i alt vi gjør. Dette lar oss ikke bare levere kundeservice i verdensklasse, men lar oss også være en arbeidsplass der mennesker utvikler seg. We help people, one caring interaction at a time.

Hensikt

Oppdrag

Ved å forbedre våre kunders virksomheter betydelig og hjelpe deres forbrukerne å finne og bruke produktene og tjenestene de trenger, kombinerer vi kraften av kunstig intelligens med menneskelig oppfinnsomhet for å modernisere, optimalisere og integrere kundens kontaktpunkter i hele verdikjeden.

Visjon

Å bli anerkjent som et selskap som skaper meningsfulle forbindelser mellom merkevarer og forbrukere, gir en positiv innvirkning i folks liv og er en ansvarlig og respektert bedriftsborger.

"Sammenlignet med andre leverandører innen outsourcing som jeg har samarbeidet med, er SYKES mer kunnskapsrik, uavhengig, mer teknologisk avansert og åpen for innovasjon."

KLIENT INNEN NETTHANDEL

"Det forretningsmessige forholdet er så nært som det kan være. Våre kontakter i SYKES føles som en del av selskapet vårt."

INTERNASJONAL REISE KLIENT

”Sterkt kommunikasjonsnivå, fleksibilitet og forståelse av våre forretningsbehov.”

Privat bank klient

previous arrow
next arrow
Slider

Lær hvordan vi kan hjelpe deg å vokse

Finn ut i dag hvordan vi kan bidra til din vekst gjennom kostnadseffektiv BPO og eksepsjonell kundeservice.

KONTAKT OSS